Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

Älskar du också bakad potatis? Prova detta recept på bakpotatis i ugn med enkla tillbehör: färskost, stekta kantareller och krasse. Det tar lite tid att baka potatis men den sköter sig själv i ugnen och resultatet blir supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020

Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

Ingredienser

4 portioner
4   stora bakpotatisar
300 g  kantareller
2 msk  olivolja
25 g  smör
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

Till servering

200 g  färskost
krasse
flingsalt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1677 KJ / 401 kCal
Fett26 g
Salt2 g
Kolhydrater32 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Bakad rotselleri med kantareller och brynt smör
Betyg 4.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skogstoast med svamp, blåbärschutney och örtsallad
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig skavgryta med kantareller
Betyg 3.1 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga