Bakad rödlök- och basilikadressing
![Bakad rödlök- och basilikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_117132/cf_259/bakad_rodlok-_och_basilikadressing.jpg)
Den här rödlök- och basilikadressingen sätter smak på din burgare. Lägg hamburgare, laxburgare, champinjonburgare eller halloumiburgare eller annat gott mellan bröden. Klicka på ordentligt med dressing. Smaklig måltid.
![Bakad rödlök- och basilikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_117132/cf_259/bakad_rodlok-_och_basilikadressing.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 rödlökar
1 tsk olivolja
2 tsk rödvinsvinäger
salt och svartpeppar
1/2 kruka basilika
1/2 dl majonnäs
Till servering
hjärtsallad
burgare
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Näringsvärdet och För alla-texten är beräknat per portion dressing exkl tillbehör.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi463 KJ / 110 kCal
Fett11 g
Salt0.1 g
Kolhydrater3 g
Protein1 g
Kommentarer