Bakade tomater fyllda med krabba & getost
![Bakade tomater fyllda med krabba & getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Överraska med bakade tomater fyllda med en spännande blandning av krabba och getost. En härlig sälta av getost, blandad med den förträffliga gräslöken, dragon och den kraftfulla krabban i ugnsbakade tomater - underbart och smakrikt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
![Bakade tomater fyllda med krabba & getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk salladskrabba (à ca 170 g)
150 g krämig getost
1 kruka finhackad gräslök
1 tsk torkad dragon
salt och peppar
4 tomater
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör mjölkfri: uteslut getosten och använd tofu i stället. Välj ströbröd utan mjölk.
Gör äggfri: använd ströbröd utan ägg.
Gör så här
Tips
Passar bra som smårätt eller som tillbehör till grillad eller stekt fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer