Matig pannkaka med banan, cottage cheese och havregryn

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
2
Matig pannkaka med banan, cottage cheese och havregryn

Frukostpannkakan vi aldrig kan få nog av! Den här pannkakan är boostad med steel cut oats, banan och cottage cheese. Servera gärna med lite extra banan och hallonsylt eller färska bär och lönnsirap. Perfekt att njuta av till helgfrukost.

Matig pannkaka med banan, cottage cheese och havregryn

Ingredienser

1 portion
2 1/2 dl  steel cut oats havre
200 g  cottage cheese
2   ägg
1   banan
1 tsk  vaniljpulver
smör eller kokosolja (till stekning)

Till servering

1   banan
hallonsylt
hasselnötter
lönnsirap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Använder man havrekrossen som den är, eller behöver den kokas först?

Cecilia

2020-04-24

Hej Cecilia! Den behöver inte kokas utan ska mixa havrekrossen som den är med övriga ingredienser. Lycka till. Hälsningar Ulrika.

Redaktionen

2020-04-28

Älskar dessa! Blir mycket så det brukar räcka med halva mängden ingredienser. Då får man 4 plättar.

Elisabeth

2018-01-02

Testa liknande recept

Steel cut oats med äpple och kanel
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
”Havreotto” – risotto fast med havre
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Steel cut overnight oats
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad gröt med mandel och honung
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gröt med pocherat ägg och krispigt bacon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Steel cut oats, gröt med fikon- och äpplekompott
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga