Matig pannkaka med banan, cottage cheese och havregryn
Frukostpannkakan vi aldrig kan få nog av! Den här pannkakan är boostad med steel cut oats, banan och cottage cheese. Servera gärna med lite extra banan och hallonsylt eller färska bär och lönnsirap. Perfekt att njuta av till helgfrukost.
Ingredienser
1 portion
2 1/2 dl steel cut oats havre
200 g cottage cheese
2 ägg
1 banan
1 tsk vaniljpulver
smör eller kokosolja (till stekning)
Till servering
1 banan
hallonsylt
hasselnötter
lönnsirap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Använder man havrekrossen som den är, eller behöver den kokas först?
Cecilia
2020-04-24Hej Cecilia! Den behöver inte kokas utan ska mixa havrekrossen som den är med övriga ingredienser. Lycka till. Hälsningar Ulrika.
Redaktionen
2020-04-28Älskar dessa! Blir mycket så det brukar räcka med halva mängden ingredienser. Då får man 4 plättar.
Elisabeth
2018-01-02