Banh mi med naem färskkorv och coleslaw
![Banh mi med naem färskkorv och coleslaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196882/cf_259/banh_mi_med_naem_farskkorv_och_coleslaw.jpg)
Banh mi är en matig vietnamesisk macka, här med den asiatiskt kryddade korven naem. Egen sesam-coleslaw är det perfekta tillbehöret. Toppa med rostad lök och koriander för en läcker smakupplevelse utöver det vanliga.
![Banh mi med naem färskkorv och coleslaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196882/cf_259/banh_mi_med_naem_farskkorv_och_coleslaw.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 baguette
2 msk sesamfrö
300 g spetskål
1 msk färskpressad lime
1/2 tsk salt
1 1/2 dl majonnäs
2 salladslökar
1/2 gurka
300 g färskkorv (gärna naem)
1 grönsalladshuvud
1/2 kruka koriander
rostad lök
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och korven.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av bröd och rostad lök.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer