Bäraladåb
![Bäraladåb](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63057/cf_259/baraladab.jpg)
Bäraladåb är en läcker och delikat bär- och gelédessert. En annorlunda och stilig efterrätt som dessutom går snabbt att tillaga och är mycket god att servera med flarn eller biscotti.
![Bäraladåb](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63057/cf_259/baraladab.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl vatten
2 dl gelésocker
valfria bär t ex jordgubbar, mango, hallon, blåbär
mynta
Till servering
biscotti eller flarn
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på flarn- eller biscottiförpackningen. I övrig är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer