Bäraladåb

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Bäraladåb

Bäraladåb är en läcker och delikat bär- och gelédessert. En annorlunda och stilig efterrätt som dessutom går snabbt att tillaga och är mycket god att servera med flarn eller biscotti.

Bäraladåb

Ingredienser

4 portioner
2 dl  vatten
2 dl  gelésocker
valfria bär t ex jordgubbar, mango, hallon, blåbär
mynta

Till servering

biscotti eller flarn

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på flarn- eller biscottiförpackningen. I övrig är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pannacotta med vaniljsmak
Betyg 2.8 av 5.
79 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersoppa med citron och kardemummayoghurt
Betyg 4.8 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Moccapannacotta
Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksoppa med räkor
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Egen "glass"
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga