Barbecue på lamm och fågel
På en riktigt barbecue är det perfekt att servera både lamm och fågel! Marinera din mumsiga sesam- och ingefärskyckling några timmar innan du grillar den och enkla lammkotletter på grillen. Servera ditt varma kött med somriga grillgrönsaker.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
Ingredienser
8 portioner
Lamm på enkelt vis
ca 1 1/2 kg lammkotletter
salt och peppar
Sesam- och ingefärskyckling
4 cm ingefära
2 vitlöksklyftor
1 chilifrukt
2 msk sesamolja
2 dl soja
ca 700 g kycklingbröst
ca 700 g kycklingvingar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Låt ett gott smör gjort på t ex knaperstekt bacon och äpple smälta på det grillade lammet och kycklingen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer