Bärmuffins med frosting och nötkrisp

Betyg 2.7 av 5.
30 personer har röstat
0
Bärmuffins med frosting och nötkrisp

Baka saftiga muffins fyllda med sommarens bärskörd och toppa med sötad smetana, knaprig nötkaramell och ännu fler solmogna bär. Imponera och gör egna muffinsformar, eller köp färdiga och piffa med vackra band.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Bärmuffins med frosting och nötkrisp

Ingredienser

12 portioner
2 dl  vetemjöl
1/2 tsk  vaniljpulver
1 1/2 tsk  bakpulver
100 g  smör
2   ägg
2 dl  socker
150 g  bär (t ex hallon eller röda vinbär)
färska bär till garnering

Hasselnötskrisp

1/2 dl  socker
1/2 dl  hackade hasselnötter
1 tsk  honung

Frosting

4 dl  smetana
1 dl  florsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1401 KJ / 333 kCal
Fett24 g
Salt0.2 g
Kolhydrater28 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Nötcupcakes med limekräm och färska fikon
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Amerikanska bönpannkakor
Betyg 3.8 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppelmuffins med kokos
Betyg 2.7 av 5.
213 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparkaksbakelse
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nötdröm med färska bär
Betyg 3.3 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga