Basilikadipp med crudité

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2   morötter
ca 20   rädisor
1/2   blomkål
1 dl  gräddfil
1 msk  tomatpuré
1/2 msk  senap
salt och peppar
1/2   kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour supreme (innehåller soja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kokta grönsaker med korv
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med rostad blomkål, gräddfil och jalapeno
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanrostad blomkål
Betyg 4.6 av 5.
144 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål- och myntasallad med grillat bacon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga