Basilikayogoat med grillade persikor
![Basilikayogoat med grillade persikor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_184455/cf_259/basilikayogoat_med_grillade_persikor.jpg)
Grillade persikor? Ja! Värmen tar fram den söta smaken och gör frukten ännu saftigare, och ännu godare. Servera med krämig basilikayogoat och toppa med rostade mandelflagor. Ät och njut!
![Basilikayogoat med grillade persikor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_184455/cf_259/basilikayogoat_med_grillade_persikor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Grillad frukt
6 persikor eller plommon
1 msk rapsolja
Basilikayogoat
3 dl yogoat vanilj
1/2 kruka basilika
1/2 tsk mald kardemumma
Topping
2 msk rostade mandelflisor
färsk basilika
För alla
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Planti.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi739 KJ / 181 kCal
Fett7 g
Salt0.1 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g
Kommentarer