Baskisk panna

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
0
Baskisk panna

Detta recept går snabbt och enkelt att tillaga. Baskisk panna sprider en underbar doft av vitlök, tomat och basilika i köket. Servera direkt ur pannan med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Baskisk panna

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
200 g  rökt skinka
1   grön paprika
3 - 3 1/2   tomater
1 msk  olja
1 - 1 1/2   vitlöksklyftor
6   ägg
1/2 msk  torkad basilika eller färsk basilika (1/2 msk torkad motsvarar 1/2 kruka färsk basilika)
1 tsk  salt
1 krm  peppar
bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatistortilla med rökt skinka, spenat och manchego
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett i mikron
Betyg 4 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Champinjontortilla
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett i matlåda
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spansk tortilla med bacon
Betyg 3 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortilla med tonfisk och potatis
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga