Baskisk panna
![Baskisk panna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15385/cf_259/baskisk_panna.jpg)
Detta recept går snabbt och enkelt att tillaga. Baskisk panna sprider en underbar doft av vitlök, tomat och basilika i köket. Servera direkt ur pannan med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006
![Baskisk panna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15385/cf_259/baskisk_panna.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
200 g rökt skinka
1 grön paprika
3 - 3 1/2 tomater
1 msk olja
1 - 1 1/2 vitlöksklyftor
6 ägg
1/2 msk torkad basilika eller färsk basilika (1/2 msk torkad motsvarar 1/2 kruka färsk basilika)
1 tsk salt
1 krm peppar
bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer