Bästa korv Stroganoffen
Oj så gott! Klassikern korvstroganoff som vi här väljer att tillaga med pastasås (smaksatt med basilika) och vispgrädde, ger ett både välsmakande och härligt krämigt middagsrecept! Till den matiga stroganoffen serveras nykokt ris och krispig broccoli.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
500 g grillkorv
1 tsk olja
390 g pastasås med basilika
2 1/2 dl vispgrädde
2 krm salt
1 krm svartpeppar
250 g broccoli
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3320 KJ / 794 kCal
Fett47.3 g
Kolhydrater66.6 g
Protein23.5 g
Kommentarer
Jag gör den lite smalare med kycklingkorv och matlagningsgrädde samt även lite chilipeppar.
Lisbeth
2021-01-13Snabbt, enkelt men framförallt Gott, med lite extra chilipeppar.
Conny
2020-03-16Klockren rätt!! Lätt och snabblagad! Använde cayennepeppar i den och blev riktigt bra med den starka eftersmaken! Kommer definitivt göra den igen. Bytte ut grillkorven till vanlig falukorv.
Louise
2015-02-15