Belgiska ägg

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Belgiska ägg

Härliga ägghalvor med grädde, gräslök, räkor och parmesan som gratineras i ugn. Belgiska ägg är ett recept som passar perfekt till påsk eller på buffén. Servera de goda äggen med bröd och blandad sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Belgiska ägg

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
2 dl  vispgrädde
1 msk  fransk senap
2 tsk  majsstärkelse
1/2 dl  finhackad gräslök
500 g  djupfrysta räkor med skal
1 dl  riven parmesan
1   bröd
isbergssallad
gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vitlöksgratinerade havskräftor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gratinerade fiskbullar
Betyg 3.5 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med skagenröra
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastagratäng med bacon och morötter
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räk- och västerbottencrêpe
Betyg 2.4 av 5.
59 personer har röstat
Under 60 min att tillaga