Biff i rökig vinmarinad

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Biff i rökig vinmarinad

Det är lite av en konst att marinera kött på rätt sätt. Den här marinerade ryggbiffen kan du känna dig trygg med då den är noga testat! Rökt olivolja, anchochilipulver och rött vin förstärker köttets karaktär och ger en djupare smak. Vinet mörar också köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Biff i rökig vinmarinad

Ingredienser

4 portioner
2 dl  rött vin
1   vitlöksklyfta
1 msk  anchochilipulver
1 tsk  grovmalen svartpeppar
2 tsk  salt
2 msk  rökt olivolja
4   skivor ryggbiff

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hel grillad ryggbiff
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiligrillade köttspett
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ryggbiff i ugn
Betyg 4.3 av 5.
107 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinad till fläskkött
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peruanska grillspett (Anticuchos)
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga