Biscotti
![Biscotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/fwrxjhv2lmbytgbcsvyn.jpg)
Biscotti är ljuvligt goda små italienska mandelskorpor som traditionellt ofta serveras som tilltugg till en kopp espresso. De bakas två gånger i ugnen och blir perfekt knapriga. Toppen att ha hemma och ta fram så fort det vankas fika.
![Biscotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/fwrxjhv2lmbytgbcsvyn.jpg)
Ingredienser
48 st
100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl strösocker
2 ägg
5 dl vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g)
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl mandlar
För alla
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi265 KJ / 63 kCal
Fett3 g
Salt0 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer