Biscotti con fragole (vaniljyoghurt med jordgubbar och mandelskorpor)
![Biscotti con fragole (vaniljyoghurt med jordgubbar och mandelskorpor)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Biscotti con fragole är ett recept på en efterrätter med inspiration från Italien. Vaniljkrämen gör du enkelt av grekisk yoghurt, vaniljsocker och florsocker. Servera till härliga jordgubbar och mandelskorpor.
![Biscotti con fragole (vaniljyoghurt med jordgubbar och mandelskorpor)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g tjock grekisk yoghurt
1 - 1 1/2 msk vaniljsocker
4 msk florsocker
t ex jordgubbar, fruktsallad och biscotti till servering
Gör så här
Tips
Gott till jordgubbar, fruktsallad och biscottiskorpor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer