Biscottikross med choklad

Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
0
Biscottikross med choklad

Biscotti är gott som det är men krossar du skorporna och blandar med hackad choklad och citronskal så får du ett härligt hemmagjort strössel som fungerar perfekt på glass, frukt och tårta.

Biscottikross med choklad

Ingredienser

4 portioner
rivet skal av 1   citron
10   biscotti (mandelskorpor)
50 g  mörk choklad (70 %)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria biscotti eller annan glutenfri kaka.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Gör äggfri: välj äggfria biscotti eller annan äggfri kaka.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi825 KJ / 194 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Kall coffeeshake
Betyg 2.9 av 5.
97 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokostoppar med saffran och choklad
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 15 min att tillaga
Vit chokladyoghurt med mynta
Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kladdkaka - tre roliga serveringstips
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga