Blå congo med gravad lax och brynt limesmör
![Blå congo med gravad lax och brynt limesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14393/cf_259/bla_congo_med_gravad_lax_och_brynt_limesmor.jpg)
En aptitretande rätt för öga och gom? Gör då blå congo med gravad lax och brynt limesmör. Lägg upp din vackert blå potatis på tallrik och häll på det syrliga varma smöret före du toppar med din smakrika lax.
![Blå congo med gravad lax och brynt limesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14393/cf_259/bla_congo_med_gravad_lax_och_brynt_limesmor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g blå kongo potatis
saft och skal av 1 lime
75 - 85 g smör
4 skivor gravad lax
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer