Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Blåkokt regnbåge med blådruvssås är en perfekt fiskrätt med underbar smak. Låt fisken koka i buljong och gör en sås med härlig smak av blå vindruvor. Servera sås och fisk med ris, morotsslantar och haricots verts. Ett recept på utmärkt husmanskost!

Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Ingredienser

4 portioner
4   Portionsregnbågar
1 dl  vitvinsvinäger
1 l  fiskbuljong (tärning eller fond + vatten)

Sås

250 g  blå vindruvor
1 dl  vitt vin
1 msk  vitvinsvinäger
1 1/2 - 2   schalottenlökar
5   vitpepparkorn
3   äggulor
100 g  smör eller margarin
1/2 tsk  salt
1/2 krm  kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fruktsallad med apelsinläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vaniljfromage med blandade druvor
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Insektsdadlar, tusenfoting och skalbaggar
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga