Blodpudding med päron och katrinplommon

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Blodpudding med päron och katrinplommon

Blodpuddingen och knaperstekt bacon får ett rejält lyft när det serveras med en söt och syrlig blandning av plommon, päron och honung med en hint av muskot.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Blodpudding med päron och katrinplommon

Ingredienser

4 portioner
2 päron
75 g katrinplommon
smör till stekning
2 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
muskotnöt
1 pkt rimmat fläsk (à ca 250 g)
500 g blodpudding

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentar

Hittade den 1997 och den håller även idag!!! Alla jag serverar den älska den!!!

Izabela agata

2023-01-10

Hej Izabela Agata! Vad kul att höra att en sån här gammal goding håller även idag, tack för att du använder våra recept! ❤ Hälsningar Elina

ICA-köket

2023-01-11

Testa liknande recept

Katrinplommonfyllda järpar
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Plommongryta med rådjur
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chutney
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lafitas plommon- och äppelfläsk
Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mormors revbensspjällsgryta
Betyg 3.5 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kolbulle
Betyg 4.5 av 5.168 personer har röstat
Receptet har 20 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad