Blomkål polonaise

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Blomkål polonaise

Blomkål polonaise är ett fräscht, gott och snabblagat tillbehör. Mjuk blomkål blandas ihop med hackat fullkornsbröd, ägg och paprika och kryddas sedan med färska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Blomkål polonaise

Ingredienser

4 portioner
2   blomkålshuvuden
4   ägg
4   skivor grovt fullkornsbröd
1   röd paprika
smör
färska örter t ex oregano eller koriander
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd i stället för fullkornsbröd.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin i stället för smör, kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Låter gott,skall servera med gädda från vitsfjärden

Roger

2017-04-13

Testa liknande recept

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål, gräslök och lime
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksrostad blomkål
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ryska gnocchi med lufttorkad skinka
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med rostad blomkål, apelsin och pumpakärnor
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga