Böcklingbakelse med kaneläpple
![Böcklingbakelse med kaneläpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18881/cf_259/bocklingbakelse_med_kanelapple.jpg)
Om du vill servera en vacker, god och festlig förrätt så ska du testa det här receptet på böcklingbakelse med kaneläpple. Servera bakelsen av böcklingen toppad med fräscha äppeltärningar.
![Böcklingbakelse med kaneläpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18881/cf_259/bocklingbakelse_med_kanelapple.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk äppelcidervinäger
2 dl vatten
400 g böckling
1 äpple (fast, syrligt)
1 kanelstång
1/2 liten gul lök
ca 150 g inlagda rödbetor
1 dl crème fraiche
1 msk kapris
1 krm malen kryddnejlika
4 skivor kavring
1 hårdkokt ägg (hackat)
salt och peppar
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller Imat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer