Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ta genvägen med några färdiga salladsblandningar och snabbt och enkelt kan du servera en mättande och god sallad med vibbar från Medelhavet. Rör ner bulgur i salladerna och toppa med solroskärnor för extra krisp. Salladerna serveras helst med lufttorkad skinka.

Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ingredienser

4 portioner
4   port bulgur
1   förp vitost (à 150 g)
1   oliv- och bönsallad (gärna medelhavs à 300 g)
1   förp kålmix (à 140 g)
1 1/2 dl  rostade solroskärnor
2   förp prosciutto crudo med tryffel (à 100 g)
4   skivor surdegsbröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot glutenfri couscous, quinoa eller ris. Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Tips

Grilla eller rosta gärna brödet innan servering.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Toast med melon, burrata, chilihonung och prosciutto
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med olivkräm och prosciutto
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Piadina med ost och skinka
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling texmex med tortilla och avokado
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegspaj med rödlök, tomat och mozzarella
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med tomatsås och prosciutto cotto
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga