Böngryta med stekt bogfläsk
![Böngryta med stekt bogfläsk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Böngryta med stekt bogfläsk är en mättande och god vardagsmiddag med perfekt sälta. Böngrytan smaksätts med persilja, salt och honung innan den serveras med det nystekta bogfläsket och bröd.
![Böngryta med stekt bogfläsk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g skivat, rimmat bogfläsk
1 1/2 msk smör eller margarin
1 gul lök
250 g gröna bönor
2 msk tomatpuré
3 dl vatten
1 burk röda bönor (à 400 g)
1/2 msk vinäger
1/2 msk honung
1 tsk salt
1 krm peppar
hackad persilja
1 bröd t ex baguette
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer