Bönsallad med primörer
En mild och behaglig bönsallad med primörer passar vid de flesta tillfällen. Sparris, morötter, tomater och sockerärter i en skön och mycket fräsch blandning.
Ingredienser
4 portioner
2 pkt kokta bönor à 380 g
8 gröna sparrisar
3 små morötter
12 gula körsbärstomater
75 g sockerärtor
3 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
salt och peppar
För alla
Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1061 KJ / 254 kCal
Fett11 g
Salt0.8 g
Kolhydrater21 g
Protein12 g
Kommentar
Lite för smaklöst för min del, men om man kanske provar med lite citron och lite mer olja så blir det nog gott! Men smakerna på grönsakerna ihop är egentligen goda som de är!
Cecilia
2010-07-06