Boudin Noir

Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
0
Boudin Noir

Boudin Noir är det lilla tilltugget med den stora smaken. Du gör en fantastisk mix av lök, äpple, blodpudding och timjan och rullar in blandningen i bacon. En annorlunda och spännande smakupplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Boudin Noir

Ingredienser

8 portioner
1   gul lök
1   äpple
200 g  blodpudding
smör till stekning
1/2 dl  grovhackad färsk timjan
1/2 tsk  salt
1 krm  grovmalen vitpeppar
flytande smör och rapsolja eller olivolja
2   paket bacon i skivor (à 140 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade baconäpplen
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk lantgryta
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnspannkaka med äpple, grönkål och bacon
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekinspirerat tilltugg
Betyg 2.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga