Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås
![Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_172007/cf_259/brackt_rimmad_oxbringa_med_vinagerrostade_gronsaker_och_grov_senapssas.jpg)
Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås är en vinnande rätt som kommer bli din stora favorit! Låt grönsakerna rostas i den supergoda vinägretten medan du gör den smakrika, lena senapssåsen och snabbt steker oxbringan.
![Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_172007/cf_259/brackt_rimmad_oxbringa_med_vinagerrostade_gronsaker_och_grov_senapssas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g rimmad, kokt oxbringa eller kassler
Vinägerrostade rotfrukter
6 potatisar
4 morötter
2 palsternackor
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olja
1 msk timjan
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar
1 tsk socker
Grov senapssås
2 dl buljong från oxbringekoket eller grönsaksbuljong
2 dl mjölk
3 msk maizenaredning
2 msk grov senap
socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer