Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta
![Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_131696/cf_259/bresaola_med_fylld_ravioli__tomat_och_ricotta.jpg)
Denna smakfulla ravioli är fylld med goda smaker som tomat, mozzarella och basilika. En välsmakande tomatsås med cayennepeppar gör pastan sällskap och en klick krämig ricotta bryter av den mustiga tomatsåsen. Servera med bresaola och en frisk zuccinisallad med hackad persilja och en skvätt citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016
![Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_131696/cf_259/bresaola_med_fylld_ravioli__tomat_och_ricotta.jpg)
Ingredienser
2 portioner
Sallad
1/2 zucchini
1/2 kruka persilja
1/2 citron
1/2 msk olivolja
salt och peppar
Pasta
390 g pastasås basilika
cayennepeppar
250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika
1 dl ricottaost
140 g bresaola
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3084 KJ / 738 kCal
Fett26.2 g
Salt7.55 g
Kolhydrater45.4 g
Protein50.1 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer