Bresaola på bönsallad

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Bresaola på bönsallad

Snabbt, gott och lättlagat, kan det bli bättre? Denna förrätt med bresaola på bönsallad ger en fin smak av Italien. Lägg upp ditt smakrika, lufttorkade nötlår på en härlig bönsalladsbädd och toppa med god, riven parmesanost och lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Bresaola på bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
8 dl  kokta stora vita bönor
5 dl  rucolasallad
1 msk  balsamvinäger
3 msk  olivolja
16   tunna skivor bresaola eller parmaskinka
hyvlad parmesan
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Supersnabb och god förrätt. Jag använde en rödlök i stället för den gula löken.

Desireé

2005-12-15

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola med krämig gemelli
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med bacon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatsallad med ruccola
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga