Brie- och haricots vertssallad

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Brie- och haricots vertssallad

Den här rätten är optimal att servera till förrätt. Färgglada spröda haricot verts blandas ihop med smetig brieost, bönor och lök. Fräscht, snabblagat och uppskattat av gästerna!

Brie- och haricots vertssallad

Ingredienser

4 portioner
200 g  haricots verts (bönor)
1   rödlök
2 msk  olivolja
1 msk  rödvinsvinäger
salt och peppar
200 g  brieost
1/2 dl  hackad mandel

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: lite brieost kan ev. tålas.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1263 KJ / 302 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater5.2 g
Protein12.9 g

Testa liknande recept

Vitlöksstekta haricots verts med ingefära och mandel
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brieosttårta med aprikosnötter
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade hasselnötter med honung och brieost
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Briepaket med portvin och valnötter
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kamutvetesallad med avokado och melon
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga