Brie- och haricots vertssallad
![Brie- och haricots vertssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63764/cf_259/brie-_och_haricots_vertssallad.jpg)
Den här rätten är optimal att servera till förrätt. Färgglada spröda haricot verts blandas ihop med smetig brieost, bönor och lök. Fräscht, snabblagat och uppskattat av gästerna!
![Brie- och haricots vertssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63764/cf_259/brie-_och_haricots_vertssallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
salt och peppar
200 g brieost
1/2 dl hackad mandel
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: lite brieost kan ev. tålas.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1263 KJ / 302 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater5.2 g
Protein12.9 g
Kommentarer