Broccoli på Fernandos vis
![Broccoli på Fernandos vis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64270/cf_259/broccoli_pa_fernandos_vis.jpg)
Broccoli med chili och vitlök är ett välsmakande tillbehör till exempelvis olika kötträtter, och kan varieras med exempelvis blomkål, vitkål eller savoykål. Och det är lättlagat! Koka broccolin, fräs sedan i olivolja, chili, vitlök och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
![Broccoli på Fernandos vis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64270/cf_259/broccoli_pa_fernandos_vis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 broccoli (2 motsvarar 500 g)
3 vitlöksklyftor
1/2 chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 dl olivolja
salt
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi535 KJ / 128 kCal
Fett11 g
Salt0.01 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g
Kommentar
Gott och enkelt.
Lillemor
2024-04-25