Bröd i stekpanna
![Bröd i stekpanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21413/cf_259/brod_i_stekpanna.jpg)
Baka härliga väldoftande bröd i stekpanna. Ingen ugn behövs till dessa smakfulla bröd, du gräddar dem på spisen i en stekpanna. Utmärkt till frukost eller när helst du vill ha färskt bröd!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
![Bröd i stekpanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21413/cf_259/brod_i_stekpanna.jpg)
Ingredienser
12 små bröd
4 dl dinkel- eller vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
5 msk blandade frön (t ex psyllium-, lin- och sesamfrön)
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 tsk brödkryddor
2 dl vatten
För alla
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Älskar det här brödet, så lätt att göra!
Emma
2024-04-28Smakar äckligt så inni bänken
Erik
2023-06-10Spelar det någon roll vilken slags stekpanna man använder? Jag har en i teflon från Fiskars och vill ju inte gärna förstöra stekpannan ifall det finns alternativ som är bättre.
Ann-charlotte
2021-09-10