Bruten choklad med pistage och flingor av Västerbottensost
![Bruten choklad med pistage och flingor av Västerbottensost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_117048/cf_259/bruten_choklad_med_pistage_och_flingor_av_vasterbottensost.jpg)
Blandningen mellan sött och salt är en omsjungen kombination som är lätt att tycka om. Här presenteras den i form av len choklad som toppas med grovhackade pistagenötter och Västerbottensost. En mycket god och unik kombination värd att prova.
![Bruten choklad med pistage och flingor av Västerbottensost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_117048/cf_259/bruten_choklad_med_pistage_och_flingor_av_vasterbottensost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
50 g riven Västerbottensost
bakplåtspapper
1 dl skalade pistagenötter
200 g mörk choklad (55 %)
flingsalt
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.Recept och bild från Västerbottensost.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.Recept och bild från Västerbottensost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1967 KJ / 471 kCal
Fett31 g
Salt0.63 g
Kolhydrater37 g
Protein11 g
Kommentarer