Bulgogi med rispyramid

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Bulgogi med rispyramid

Koreanskt recept av härliga ingredienser som lövbiff, korinter, kanel, saffran, pinjenötter och lök. Denna bulgogi tillagar du på ungefär 60 minuter. Servera denna smakrika bulgogi med rispyramid och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Bulgogi med rispyramid

Ingredienser

4 portioner
1 dl  japansk soja
2 msk  sherry
1/2 msk  finhackad gul lök
3   hackade vitlöksklyftor
1 krm  svartpeppar
400 g  lövbiff
olja
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
1 msk  olja
1 dl  russin
1/2 dl  korinter
1/2 tsk  kanel
1/2 g  saffran
1/2 tsk  salt
2 dl  långkornigt ris
2 dl  vatten
1/2 dl  pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Koreansk råbiff
Betyg 4.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreansk biff med soya och sesam
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelmarmelad med korinter och sherry
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biffsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lövbiff med persiljesmör och broccoli
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad lövbiff fylld med vitlöksost
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga