Buljongfondue
![Buljongfondue](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_31952/cf_259/buljongfondue.jpg)
En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011
![Buljongfondue](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_31952/cf_259/buljongfondue.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 1/2 l vatten
4 msk konc oxfond
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
1 palsternacka
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer