Burgare med kimchimajonnäs på surdegsbröd
Uppdatera hamburgaren med kimchimajonnäs, surdegsbröd och rostad sötpotatis! Testa också byta ut 200 g av färsen till samma mängd riven mjuk tofu för en lite grönare burgare (för 4 port).
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018
Ingredienser
4 portioner
Rostad sötpotatis
600 g sötpotatis
2 msk rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl kimchi
1 dl majonnäs
1 liten rödlök
2 tomater
4 salladsblad
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk rapsolja
4 skivor ost
8 skivor surdegsbröd
1 kruka koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3554 KJ / 850 kCal
Fett53 g
Salt2.54 g
Kolhydrater58 g
Protein34 g
Kommentarer