Burgare med pepparrotsmajonnäs
Tillaga din hamburgare på ett annorlunda och intressant sätt genom att göra det här receptet. Burgarna kryddas med dijonsenap och kummin och läggs på spröda, grillade formbröd tillsammans med de läckra tillbehören och smarrig pepparrotsmajonnäs.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009
Ingredienser
4 portioner
Pepparrotsmajonnäs
2 dl majonnäs
4/5 dl färskriven pepparrot
Tillbehör
1 rödlök
4 tomater
4 saltgurkor
8 skivor formbröd
1 kruka romansallad
1/2 påse rucola (à 70 g)
2 tsk olivolja
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
4 äggulor
Burgare
600 g kalv- eller nötfärs
1 tsk spiskummin
1 msk dijonsenap
1 ägg
1/2 tsk salt
2 krm peppar
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten, om lämpligt specialbröd används.
Gör laktosfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.
Gör mjölkproteinfri: läs ingrediensförteckningen på majonnäs och bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer