Caesarägg med räkor

Betyg 2.8 av 5.
99 personer har röstat
0
Caesarägg med räkor

Här är det den populära caesardressingen som fått stå modell till den krämiga röran som ägghalvorna toppas med. Den färdiga sardellcrèmen går bra att ersätta med ett par finhackade sardeller. Några rosa räkor till det och du är hemma!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Caesarägg med räkor

Ingredienser

8 portioner
8   ägg
2 dl  majonnäs
1 tsk  sardellcrème på tub
1   pressad vitlöksklyfta
1 dl  finriven parmesan
1 krm  svartpeppar
32   skalade räkor
ev brysselkålsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
99 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1170 KJ / 280 kCal
Fett26 g
Salt0.87 g
Kolhydrater1 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Deviled eggs med sardeller och räkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Caesarsallad med färskpotatis och räkor
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Caesardressing
Betyg 4.5 av 5.
292 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Caesarsallad
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris med caesardressing
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caesarsparris
Betyg 2.5 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga