Cajun-rub
![Cajun-rub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16434/cf_259/cajun-rub.jpg)
Enkel kryddblandning med behaglig smak av het cayennepeppar, salvia och timjan. Denna cajun-rub masserar du in i köttet strax innan du ska grilla. Doftar och smakar som att du befinner dig i Louisiana.
![Cajun-rub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16434/cf_259/cajun-rub.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk salt
2 msk grovmalen svartpeppar
2 msk vitpeppar
2 msk råsocker
1 tsk cayennepeppar
2 tsk salvia
1 tsk timjan
Gör så här
Tips
Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)
Har du lagat receptet?
Kommentarer