Cajun-rub

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Cajun-rub

Enkel kryddblandning med behaglig smak av het cayennepeppar, salvia och timjan. Denna cajun-rub masserar du in i köttet strax innan du ska grilla. Doftar och smakar som att du befinner dig i Louisiana.

Cajun-rub

Ingredienser

4 portioner
2 msk  salt
2 msk  grovmalen svartpeppar
2 msk  vitpeppar
2 msk  råsocker
1 tsk  cayennepeppar
2 tsk  salvia
1 tsk  timjan

Gör så här

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Cajun rub
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Barbeque-rubb
Betyg 2.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling-rub
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biff med cajunrubbing på ljummen potatisbädd
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 15 min att tillaga