Cannelloni med zucchini och linser
Fantastiskt goda cannellonis med umamirika gröna linser, hyvlad zucchini och krämig cream cheese med smak av både örter och vitlök. Cannellonin gratineras i ugnen i en ljuvlig tomat- och basilikasås och toppas med silkeslen mozzarella som smälter till perfektion. Servera med en krispig sallad på morötter och strimlad zucchini och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2017
Ingredienser
Sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i peston. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gjorde istället en smet av linser, pesto, Philadelphia och riven zucchini och fyllde hårda cannelloni-rör, funkade finfint! Men 30 min i ugn behövdes då. Väldigt goda smaker!
Josefine
2024-04-17Mycket god men jag gjorde en gratängen med hårda plattor ist. Längre tid i ugnen men blev smaskigt!
Kurt
2024-03-10Detta ska testas!
Kristina
2022-03-31