Capricciosa-crêpes
Matigare pannkakor får du här i dessa capricciosa-crêpes som görs på vanlig pannkakssmet. Pannkakorna fyller du med en trevlig blandning av skinka, ost och tomatsås tillsammans med några champinjoner innan gratinering.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
4 portioner
1 sats pannkakor (se länk till receptet under steg 2)
200 g rökt skinka
200 g riven ost
ca 2 dl burk tomatsås
150 g champinjoner
salt
peppar
olja till stekning
2 msk hackad oregano
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ornella! Vi vågar inte säga att det går bra med majsmjöl eftersom vi inte testat. Misstänker att de kan få svårt att hålla ihop under stekningen. Om du vill byta till glutenfria pannkakor så kan vi tipsa om ett recept på galette i stället (görs med bovetemjöl). http://www.ica.se/recept/galettes-comple-med-kassler-spenat-och-agg-713491/
Redaktionen
2013-06-25kan man använda majsmjöl?
Ornella
2013-06-19Det här är supergott! Använde Willys pastasås och köpta pannkakor. Jättebra om man har bråttom. Hade i kassler och ökade på mängden champinjoner. Serverade med sallad (blandade salladsblad, tomat, sockerärtor och solrosskott)
Marie
2010-12-03