Carrot-cream cheese muffins

Betyg 2.5 av 5.
21 personer har röstat
3
Carrot-cream cheese muffins

Ett recept på himmelska carrot-cream cheese muffins med inspiration från morotskakan och dess överdrag av färskost. Du behöver bland annat morot, russin, apelsin, philadelphiaost, valnötter och brun farin. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998

Carrot-cream cheese muffins

Ingredienser

12 st
3 1/2 dl  vetemjöl
1 dl  socker
2 tsk  bakpulver
5 dl  finrivna morötter
1 dl  russin
50 g  smält margarin
1/2   apelsin
2 1/2 dl  filmjölk
2   ägg
1 tsk  kanel
100 g  färskost
50 g  valnötskärnor
kanel
brun farin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Jag tyckte inte de smakade något speciellt. Russinen passade inte alls till receptet. Godare muffins har jag smakat.

Martina

2009-02-25

Jag skippade oxå russinen och gott var det. Men ganska kladdiga och satsa gärna på en "muffins-form-plåt" för smeten var väldigt rinnig. Krävdes trippla muffinsformar. Nästa gång tar jag även lite mer philadelfia.

Karin

2007-01-20

Den får 5 gafflar UTAN russin. De var gudomligt goda

Sharifah

2003-06-15

Testa liknande recept

Kavring med valnötter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lunchmuffins
Betyg 2.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Matmuffins med feta & aprikoser
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkvåfflor med senapskräm
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tebröd med färskoströra
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Valnötsscones
Betyg 2.7 av 5.
88 personer har röstat
Under 45 min att tillaga