Ceviche på pilgrimsmusslor
![Ceviche på pilgrimsmusslor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25260/cf_259/ceviche_pa_pilgrimsmusslor.jpg)
Ceviche på pilgrimsmusslor serverar du som ett stilrent tilltugg till minglet eller lättare förrätt. Cevichen består av saftiga musslor med avokado, fräsch vattenmelon, lime och fisksås som marineras i kylskåp innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010
![Ceviche på pilgrimsmusslor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25260/cf_259/ceviche_pa_pilgrimsmusslor.jpg)
Ingredienser
6 portioner
7 cm gurka
1 avokado
1/2 dl smått tärnad vattenmelon
ca 150 g pilgrimsmusslor
skal och juice från 1 lime
2 tsk urkärnad och finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 1/2 tsk asiatisk fisksås
2 krm salt
2 msk hackad koriander
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer