Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt
![Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_230476/cf_259/champinjonburgare_med_bakad_blomkal_och_rotsakspytt.jpg)
Snabblagad och enkel vegomåltid där du serverar ugnsbakad blomkål, smakrika champinjonburgare och en vegetarisk pytt. Servera burgarna och tillbehören med en krämig aioli och krispig sallad.
![Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_230476/cf_259/champinjonburgare_med_bakad_blomkal_och_rotsakspytt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g blomkål
1 msk olivolja
salt
2 förp champinjonburgare med rökig paprika (à 200 g)
500 g vegetarisk pytt (à 500 g)
1 förp aioli (à 200 g)
65 g salladsmix
För alla
Kontrollera noga innehållet i burgarna och pytten.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör glutenfri: välj äggfri aioli.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Jag undrar varför du säger de var hårda det är en burgare inte knäcke börd och burgarna brukar inte vara hårda // Sandy
Sandy
2022-11-16Är inte så förtjust i halvfabrikat. Vi testade champinjonburgarna men dom var hårda och inte så märkvärdiga i smaken.
Malin
2021-08-31