Cheesecake med mango & hallon
![Cheesecake med mango & hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_182004/cf_259/cheesecake_med_mango___hallon.jpg)
En härligt krämig cheesecake har vi här! Botten gör du av digestivekex och fyllning med krämig färskost som smaksätts med citronsaft. Servera med söt mangoröra, färska hallon och myntablad.
![Cheesecake med mango & hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_182004/cf_259/cheesecake_med_mango___hallon.jpg)
Ingredienser
10 bitar
150 g digestivekex
125 g smör
525 g färskost
3 dl yoghurt
1/2 vaniljstång
1 krm salt
1 citron
6 blad gelatin
1 1/2 dl kallt vatten
1 dl socker
Dekoration
70 g mosad mango
1 mango skuren i bitar
färska hallon
färska myntablad
För alla
Innehåller mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfria: välj laktosfria produkter av smör, färskost och yoghurt.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Recept och bild i samarbete med Philadelphia.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1654 KJ / 396 kCal
Fett29 g
Salt0.92 g
Kolhydrater27 g
Protein8 g
Kommentarer
Gelatinblad förstörde allt
Sara helén
2022-08-07Väldigt god men hade föredragit om kakan blivit mer ”hård”. Nu kändes fyllningen som en pudding, men fortfarande god!
Golda
2022-06-26Det måste väl vara så att man kramar ur gelatinbladen efter 10 min och därefter smälter med sockret utan vattnet?
Anita
2022-03-08