Chèvre chaud med pumpafrön
![Chèvre chaud med pumpafrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_80471/cf_259/chèvre_chaud_med_pumpafron.jpg)
Fredagsmys på franskt vis bjuder på gratinerad getost på skivad ciabatta. Pumpafrön ger denna rätt ett härligt crunch medan honung och ost ger en ljuvlig kombination av sött och salt. Serveras med fräsch ruccola, salladen med den härligt peppriga smaken.
![Chèvre chaud med pumpafrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_80471/cf_259/chèvre_chaud_med_pumpafron.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 ciabattabröd (à ca 75 g)
100 g bredbar chèvre
1/2 dl pumpafrö
1 msk flytande honung
1/2 påse rucola (à 65 g)
För alla
Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi853 KJ / 204 kCal
Fett12 g
Kolhydrater14.7 g
Protein8.9 g
Kommentarer