Chèvre chaud på rotselleri
![Chèvre chaud på rotselleri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_193305/cf_259/chèvre_chaud_pa_rotselleri.jpg)
En variant av den uppskattade förrätten chèvre chaud där getosten som omväxling gratineras på rostad rotselleri. Getosten matchar utmärkt den karaktärsfulla rotsellerismaken och toppad med karmosinröda granatäppelkärnor blir det en snygg entrérätt eller tilltugg på minglet.
![Chèvre chaud på rotselleri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_193305/cf_259/chèvre_chaud_pa_rotselleri.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 rotselleri (à ca 800 g)
1/2 kruka färsk rosmarin
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
200 g chèvre
2 msk flytande honung
2 msk pumpafrön
1/2 dl granatäppelkärnor
För alla
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1408 KJ / 336 kCal
Fett21 g
Salt2.82 g
Kolhydrater19 g
Protein14 g
Kommentarer