Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
![Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20324/cf_259/chèvre_med_rostade_notter__fikonvinagrett_och_ruccola.jpg)
Fulländad sallad med exemplariskt innehåll! Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola är en samling ingredienser med hög standard. Receptet är enkelt att göra och resultatet blir mycket uppskattat.
![Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20324/cf_259/chèvre_med_rostade_notter__fikonvinagrett_och_ruccola.jpg)
Ingredienser
10 portioner
3 dl blandade nötter
150 g rucolasallad
500 g chèvre eller annan getost
Fikonvinägrett
3 msk fikonmarmelad
3 msk balsamvinäger
1 dl olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1699 KJ / 406 kCal
Fett0 g
Kommentar
Så oerhört god! Bjöd mina föräldrar på denna sallad i somras och de fullkomligen älskade den. Den förtjänar ett betydligt högre snittbetyg än vad den har fått hittills - i alla fall i mina ögon :-) Vi har gjort den flera gånger och ska göra den igen snart. Fullpott tycker vi. 5 stjärnor!
Jenny
2016-10-26