Chèvredadlar i ugn

Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
0
Chèvredadlar i ugn

Färska dadlar fyllda med getost – chèvre – är ett suveränt tilltugg till adventsminglet. Efter en snabb ugnsbakning så serveras de fyllda dadlarna ljumma med kallskuret som lufttorkad skinka eller chorizo.

Chèvredadlar i ugn

Ingredienser

12 st
12   färska dadlar
50 g  chèvre

Till servering

lufttorkad skinka
chorizo

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på chorizon.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ut chévre mot en laktosfri ost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut chévre mot en mjölkproteinfri ost.

Näringsvärdet är beräknad per dadel med chévre inkl lufttorkad skinka.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi212 KJ / 51 kCal
Fett1.9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5.6 g
Protein2.6 g

Testa liknande recept

Getostfyllda dadlar med bacon
Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fyllda dadlar
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spett med dadlar och vindruvor
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga