Chili- och limepiffad varmrökt lax
![Chili- och limepiffad varmrökt lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34503/cf_259/chili-_och_limepiffad_varmrokt_lax.jpg)
Superenkelt och gott recept på chili- och limepiffad varmrökt lax. Du gör den enkelt genom att pensla varmrökt lax med olja, limeskal och chiliflakes. Servera gärna med vårlig grön örtsås.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011
![Chili- och limepiffad varmrökt lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34503/cf_259/chili-_och_limepiffad_varmrokt_lax.jpg)
Ingredienser
8 (buffè)
1 - 1 1/5 kg varmrökt lax i bit
Chili- och limeolja
1/2 dl oliv- eller rapsolja
finrivet skal av 1 lime
2 - 2 1/2 krm chiliflakes
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Supersnabbt och gott.
Carina
2022-06-18